DE LEUKSTE MOEDERDAG CADEAUSHet is bijna Moederdag! Dé dag van het jaar om je moeder nog iets meer liefde te geven dan normaal. En wat is er nu leuker dan huidverbetering cadeau te krijgen? Om je zoektocht naar het perfecte cadeau makkelijker te maken, hebben wij onze 4 leukste cadeaus voor Moederdag op een rijtje gezet. Hiermee geef je altijd raak! 

1. Cadeaubon

Hoe lekker is het om een heerlijke behandeling cadeau te geven/ te krijgen?! Verwen nu jouw moeder en leg haar in de watten door bijvoorbeeld een uitgebreide gezichtsbehandeling, pedicure of massage cadeau te geven! 

2. Hydratatie als tussendoortje  

Het ongekend populaire sheetmasker mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje. De vanuit Korea overgewaaide skincare trend is ook in Europa ontzettend populair en niet zonder reden. Onze Hydrogel Sheet Masks zijn doordrenkt in Japans therapeutisch mineraalwater, waardoor ze voor een heerlijke hydratatieboost zorgen. Helemaal fijn ter verkoeling na een warme, zomerse dag!  

3. VITAL C Cleanser

Deze romige, hydraterende cleanser is ontwikkeld volgens de Clean Clinical standaarden en ideaal om de huid dagelijks op een milde manier te reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen.  De romige textuur droogt de huid niet uit en zorgt voor een zijdezachte, schone huid. 

Welke moeder wordt er nou niet blij van een stralende huid?

4. AGELESS - Total Eye Lift Crème

Deze luxe en liftende oogcrème vernieuwt de huid rondom de ogen. Het maakt de kwetsbare huid  gladder waardoor de fijne lijntjes en donkere kringen verminderen en verdwijnen. De Total Eye Lift Crème hydrateert, verstevigt en verzacht de huid rondom de ogen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0