6 HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN VOOR DE LENTE

Het is bijna lente! En wie houdt daar niet van? De eerste zonnestralen, vogeltjes die fluiten en een vooruitzicht op zomerpret. Ook voor de lente is er passende skincare. Zo wordt een dagcrème met SPF met de warmere dagen nóg belangrijker en wil je de lente door met hydraterende, kalmerende en verzorgende skincare. Dit zijn de 6 ultieme IMAGE Skincare producten én behandeling die jouw huid voorbereiden op een stralende lente.


1. Milde cleanser tijdens de lente

ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser is een populaire en milde cleanser. Een ideale reiniger voor het voorjaar. Niet alleen doet de geur je in een natuurrijke omgeving wanen, maar zorgt deze cleanser ervoor dat je huid op milde wijze wordt ontdaan van vet, vuil en make-up. Ook bevat het hyaluronzuur wat het vochtgehalte in de huid optimaliseert. Met een huid die in balans is en gehydrateerd. 

2. Hét serum om de huid te voeden

Klaar voor een antioxidantenbommetje? Het VITAL C - Hydrating Antioxidant ACE Serum is eigenlijk een alles-in-1 product dat je huid in topconditie brengt nog voordat je het woord zonnestraal in de lente kunt zeggen. Vitamines A, C en E voeden én beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf en verminderen fijne lijntjes en hydrateren de droge huid. Daarnaast ondersteunen rode wijn- en rozenbladextract de aanmaak van collageen en dragen bij aan een egale, frisse huid. Er is gewoon bijna geen reden om dit voedende,

hydraterende en verzorgende serum niet voor de lente in huis te halen!

3. Dagverzorging met SPF: onmisbaar in de lente

PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF32 is een unieke moisturizer en zonbescherming in één. Deze dagcrème bevat breedspectrum UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen tegen verbranden en tegen vroegtijdige huidveroudering. Wist je namelijk dat overmatige blootstelling aan UV-straling kan zorgen voor rimpels en fijne lijntjes, verminderde huidelasticiteit en natuurlijk pigmentatie? Het is dan ook ontzettend belangrijk je huid dagelijks te beschermen met een product met UV-bescherming. 

4. In de lente werken aan hyperpigmentatie

Deze revolutionaire nieuwe egaliserende nachtcrème vervaagt effectief ouderdomsvlekken en pigmentatie. De nachtcrème bevat een exclusieve formule van huidegaliserende ingrediënten om de huidskleur te verbeteren en verheldert de huid voor een gezonde, jeugdige en stralende teint. Vectorize-Technology™ levert een complex van ingekapselde ingrediënten. Time released: 48 uur langdurig en intensief effect.

5. Sleeping beauty

Kan jouw huid wel een flinke beauty-boost gebruiken? Probeer dan dit schoonheidsslaapje in een potje eens. Het VITAL C - Hydrating Overnight Masque bevat een uniek drievoudig mineralen-complex en geeft de huid extra energie en hydratatie terwijl je slaapt. Zo wordt je verfrist en met een glow wakker! Naast het drievoudige mineralen-complex, bevat het ook een algenextract wat functioneert als een natuurlijke retinol voor een strak velletje met minder rimpels en fijne lijntjes. De toevoeging van hyaluronzuur, anti oxidanten en vitamine C maakt

VITAL C - Hydrating Overnight Masque compleet en een waar (slaap)feestje

voor de huid! De huid wordt gladder, goed gehydrateerd en straalt van gezondheid.

 

6. Een prachtige glow in de lente!

Op zoek naar een skincare behandeling om met een prachtige glow de lente door te gaan? The Signature Facelift laat zelfs de doffe huid stralen. Je huid geniet van een krachtige mix van o.a. fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur voor een energieke huid. Roodheid is zichtbaar minder, de huid wordt optimaal

gehydrateerd, gekalmeerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0