Retourneren


Bij het terugsturen van de producten zijn een aantal punten van belang:

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Wanneer je ervoor kiest de producten terug te sturen, moeten de producten met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het retourproces, kun je het retourformulier invullen dat hier onder aan de pagina staat. Vul dit formulier volledig in en stuur dit samen met de producten naar:

De Beautysalon

Kleterstraat 4

3862 CA Nijkerk

 

Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst van de producten in goede orde.

 

Let op: de producten mogen niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moeten in de originele verpakking zitten.

 

De kosten voor het retour sturen zijn te allen tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan ook verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

 

Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.