Permanente eyeliner

Sta jij iedere ochtend heel lang voor de spiegel om je eyeliner perfect te tekenen en ben je dat helemaal zat? Dan is de PMU eyeliner voor jou dé oplossing. Je wordt wakker met een eyeliner en hoeft niks meer te doen. Hoe mooi is dat? 


Een eyeliner geeft optische diepte aan de ogen. Zo lijken de ogen groter, de wimpers voller en geeft het een frisse blik. En het allerbelangrijkst: het bespaart je veel tijd iedere morgen. 

 

Andere redenen om permanente eyeliner te nemen zijn:


Allergie of gevoelig voor make-up.

Je wilt niet dat je make-up uit loopt.

Je hebt geen wimpers meer door een aandoening.

Je vindt het moeilijk om zelf make-up aan te brengen.

     

Hoe wordt PMU eyeliner toegepast?


Permanente make-up wordt toegepast door middel van een PMU apparaat met een naald/hygiënemodule. Met kleine bewegingen worden de pigmenten onderhuids aangebracht. Dat doen we meestal aan de wimper rand. 

Bij De Beautysalon zetten we twee soorten eyeliners. Hoe we dat doen en wat de verschillen zijn, dat leggen we hieronder uit. 

     


Infralash


Dit is de meest natuurlijke vorm van een PMU eyeliner. Een infralash eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. De gewenste dikte en de mogelijkheden zijn in overleg. Een infralash geeft een optische diepte aan de ogen en laat je wimpers voller lijken. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen.

     

€ 295,- inclusief nabehandeling na 6 weken.

 

 

 

Classic eyeliner


De classic eyeliner is dikker en heeft een wing. Deze eyeliner wordt toegepast bij mensen die de wens hebben om een make-up look te creëren. De eyeliner brengen we aan op het bovenste ooglid. Waarna jouw ogen groter en een liftend effect krijgen.

 

€ 365,- inclusief nabehandeling na 6 weken.

 

 

Hoe lang gaat PMU eyeliner mee?


Dat is het grootste voordeel van een PMU eyeliner, want het gaat nooit echt weg. Het mooiste resultaat is tussen 1,5 en 5 jaar. 

Hierna zal de kleur wat meer vervagen. 

 

 

 

Mag ik lenzen in tijdens de behandeling?


Nee, je mag tijdens de behandeling geen lenzen in. Ook is het raadzaam om je lenzen 24 uur na de behandeling niet in te doen. Dit komt doordat je oogleden nog opgezwollen kunnen zijn. Wij adviseren daarom altijd om een bril mee te nemen. 

 

 

 

Persoonlijk advies.


Onze specialisten adviseren om altijd goed na te denken over het zetten van zo’n eyeliner. Dit komt doordat het best lang op je oogleden blijft zitten. Hou het daarom zo natuurlijk mogelijk en ga niet voor een te dikke lijn.