GezichtsbehandelingenImage Skincare

De Beautysalon werkt alleen met producten waar we zelf in geloven. Daarom werken we met Image Skincare voor gezichtsbehandelingen. Deze producten zijn zacht voor je huid én effectief en zorgen voor zichtbare huidverbetering.

 

Kies een gezichtsbehandeling die bij jou past: Image peeling, Meet Image skincare, Deluxe, Quick fix , Image glow-up of een Man care facial.

 

Maak een afspraak online of bel naar de salon.


Image peeling |   50 minuten

Intensieve huidverbetering start bij een peeling. Voor elk huidtype heeft Image een andere peeling ontwikkeld. Daarom kijkt onze schoonheidsspecialiste altijd naar jouw huid en jouw wens. Een peeling helpt je om je huid gladder, egaler en stralender te maken. Het helpt je ook om fijne rimpels, acne, pigmentatie of littekens minder zichtbaar te maken of zelfs te laten verdwijnen. Dankzij de werkzame stoffen in de peelings van Image worden ook de cellagen in je huid gestimuleerd, en dat helpt weer tegen huidveroudering.

 

Nog niet bekend met de producten van Image? Dan raden wij aan om eerst een gezichtsbehandeling in te plannen om de huid kennis te laten maken, voor het optimale resultaat.

 

 

€ 85,-

Meet Image skincare | 65 minuten


 

 Wil je ontdekken hoe Image Skincare jouw huid kan verbeteren en welke producten bij jou passen? Dan is onze Meet & Treat gezichtsbehandeling een absolute aanrader! Tijdens deze behandeling voeren wij een grondige huidanalyse uit met behulp van de Skin Capture Pro. Op deze manier kunnen wij jouw huid nauwkeurig bestuderen en persoonlijk huidadvies op maat geven. Vervolgens maak jij kennis met de Image Skincare, waar onze specialisten zorgvuldig de producten selecteren die het beste bij jouw huid passen en de nodige verzorging bieden. 

 

 

Gebaseerd op de huidanalyse krijg jij een gezichtsbehandeling die precies bij jouw huid aansluit. Deze behandeling omvat een dubbele gezichtsreiniging en het verwijderen van de dode huidcellen door middel van exfoliatie.  Vervolgens wordt je huid gezuiverd en krijg je een verzorgend masker aangebracht dat perfect bij jouw huidtype past. Terwijl het masker zijn werk doet, geniet jij van een ontspannende hoofdmassage. En als afsluiter brengen we natuurlijk een dagverzorging met zonbeschermingsfactoren aan. Kijk je ernaar uit om binnenkort langs te komen? We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

 

 

€ 65,-

Deluxe | 60 minuten

Heb je behoefte aan extra ontspanning tijdens je gezichtsbehandeling? Deluxe is precies wat je zoekt. Naast de dubbele reiniging van je huid, het exfoliëren (dode huidcellen verwijderen) en het uitzuiveren van je huid is er ruim de tijd voor een gezichtsmassage. Uiteraard krijg je een verzorgend masker en als afsluiter een dagverzorging met zonbescherming.

 

Gezichtsmassage: hierdoor worden onder andere de bloedcirculatie en collageenproductie gestimuleerd. Je huid kan na de behandeling wat vlekkerig of rood zijn, maar dat trekt snel weg. Het resultaat? Een soepele huid met een gezonde glow.

 

Optioneel: Sheet mask €10,00

 

€ 70,-

Quick fix| 30 minuten

Behoefte aan een snelle boost? De Quick Fix gezichtsbehandeling is dé booster voor je huid in slecht 30 minuten. We beginnen met een dubbele reiniging voor maximaal resultaat en verwijderen dode huidcellen door middel van exfoliatie. De behandeling ronden we af met een verzorgend gezichtsmasker en de perfecte dag- of nachtverzorging. En voilà, je huid is weer mooi aan het stralen. 

 

Optioneel: Sheet mask €10,00                                                                                   

€40,-

Image Glow-up45 minuten

 

Heb jij last van acne en andere onzuiverheden op je gezicht? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de IMAGE GLOW-UP gezichtsbehandeling. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor alle typen acne en onzuiverheden. Onze specialisten werken met de Image Skincare producten, verrijkt met ontstekingsremmende ingrediënten en antibacteriële peptiden. 

 

 

Deze behandeling begint met een dubbele gezichtsreiniging en het zacht verwijderen van de dode huidcellen door middel van exfoliatie. Daarna wordt de huid gezuiverd en brengen we een reinigend masker bij je aan. En voor de finishing touch eindigen we de behandeling met een dag- of nachtverzorging. Is dit wat voor jou? Boek dan nu direct jouw afspraak. 

 

Optioneel: Sheet mask  €10,00

€55,-

Man care facial |    40 minuten

De man care gezichtsbehandeling is speciaal gericht op de mannenhuid. De mannenhuid is gemiddeld dikker dan die van een vrouw en dat vraagt om een behandeling met een diepe en intense werking. Uiteraard bepaalt onze schoonheidsspecialiste vooraf welk huidtype jij hebt en stemt de behandeling en de producten daar op af. 

 

Tijdens de man care behandeling krijgt je huid een intense reiniging met dieptewerking. Naast deze dubbele reiniging worden dode huidcellen verwijderd (exfoliëren) en wordt je huid uitgezuiverd. Na het reinigen krijgt je huid de tijd om te herstellen. Onze schoonheidsspecialiste brengt een verzorgend masker aan dat in gemasseerd wordt. Deze gezichtsmassage is zowel ontspannend als helend. We sluiten de behandeling af met een dag verzorging met zonbescherming

 

Optioneel: Onzuivere huid? Tijdens de men care behandeling verwijderen we desgewenst de onzuiverheden in jouw huid.

 

    

€50,- 

Epileren, harsen of verven kun je bij elke gezichtsbehandeling bijboeken. Meer weten over deze behandelingen? Kijk hiervoor onder het kopje kleine behandelingen.