GezichtsbehandelingenImage Skincare

De Beautysalon werkt alleen met producten waar we zelf in geloven. Daarom werken we met Image Skincare voor gezichtsbehandelingen. Deze producten zijn zacht voor je huid én effectief en zorgen voor zichtbare huidverbetering.

 

Kies een gezichtsbehandeling die bij jou past: Image peeling, Meet & Treat, Deluxe, Basic of een Dieptereiniging behandeling.

 

Maak een afspraak online of bel naar de salon.


Image peeling |   50 minuten

Intensieve huidverbetering start bij een peeling. Voor elk huidtype heeft Image een andere peeling ontwikkeld. Daarom kijkt onze schoonheidsspecialiste altijd naar jouw huid en jouw wens. Een peeling helpt je om je huid gladder, egaler en stralender te maken. Het helpt je ook om fijne rimpels, acne, pigmentatie of littekens minder zichtbaar te maken of zelfs te laten verdwijnen. Dankzij de werkzame stoffen in de peelings van Image worden ook de cellagen in je huid gestimuleerd, en dat helpt weer tegen huidveroudering.

 

Nog niet bekend met de producten van Image? Dan raden wij aan om eerst een gezichtsbehandeling in te plannen om de huid kennis te laten maken, voor het optimale resultaat.

 

 

€ 80,-

Meet & Treat | 65 minuten


Bij deze gezichtsbehandeling maak je kennis met de producten van Image Skincare én krijg je een uitgebreide huidanalyse met onze Skin Capture Pro. Jij staat centraal bij deze behandeling: je krijgt een persoonlijk huidadvies waar de gezichtsbehandeling uiteraard aan voldoet. 

 

Je krijgt een dubbele gezichtsreiniging en dode huidcellen worden verwijderd (exfoliëren). Ook word je huid uitgezuiverd en krijg je een verzorgend masker dat past bij jouw huidtype. Tijdens de inwerktijd van het masker kun je heerlijk ontspannen met een fijne hoofdhuidmassage en als afsluiter een dagverzorging met zonbescherming.

 

 

€ 60,-

Deluxe | 60 minuten

Heb je behoefte aan extra ontspanning tijdens je gezichtsbehandeling? Deluxe is precies wat je zoekt. Naast de dubbele reiniging van je huid, het exfoliëren (dode huidcellen verwijderen) en het uitzuiveren van je huid is er ruim de tijd voor een gezichtsmassage. Uiteraard krijg je een verzorgend masker en als afsluiter een dagverzorging met zonbescherming.

 

Gezichtsmassage: hierdoor worden onder andere de bloedcirculatie en collageenproductie gestimuleerd. Je huid kan na de behandeling wat vlekkerig of rood zijn, maar dat trekt snel weg. Het resultaat? Een soepele huid met een gezonde glow.

 

Optioneel: Sheet mask €10,00

 

€ 65,-

Basic | 30 minuten

De Basic treatment is een quick fix voor je huid. Je krijgt een dubbele reiniging (voor een maximaal resultaat) en dode huidcellen worden verwijderd. Exfoliëren noemen we dat. Afsluitend krijg je een verzorgend gezichtsmasker en vervolgens een dagverzorging met zonbescherming. 

 

Optioneel: Sheet mask €10,00                                                                                   

€35,-

Dieptereiniging behandeling 45 minuten

Deze behandeling is geschikt voor alle soorten acne en onzuiverheden. Acne is een ontsteking van talgkliertjes in de huid. Om die ontstekingen tegen te gaan en acne te verminderen, gebruikt de schoonheidsspecialiste producten van Image Skincare. In deze producten zitten ontstekingsremmende ingrediënten gecombineerd met antibacteriële peptiden.

 

Tijdens de behandeling krijg je een dubbele reiniging, worden dode huidcellen verwijderd (exfoliëren) en je huid uitgezuiverd. Vervolgens krijg je een reinigend masker en een dagverzorging met zonbescherming. 

 

Optioneel: Sheet mask  €10,00

€50,-

Man care facial40 minuten

De man care gezichtsbehandeling is speciaal gericht op de mannenhuid. De mannenhuid is gemiddeld dikker dan die van een vrouw en dat vraagt om een behandeling met een diepe en intense werking. Uiteraard bepaalt onze schoonheidsspecialiste vooraf welk huidtype jij hebt en stemt de behandeling en de producten daar op af. 

 

Tijdens de man care behandeling krijgt je huid een intense reiniging met dieptewerking. Naast deze dubbele reiniging worden dode huidcellen verwijderd (exfoliëren) en wordt je huid uitgezuiverd. Na het reinigen krijgt je huid de tijd om te herstellen. Onze schoonheidsspecialiste brengt een verzorgend masker aan dat in gemasseerd wordt. Deze gezichtsmassage is zowel ontspannend als helend. We sluiten de behandeling af met een dag verzorging met zonbescherming

 

Optioneel: Onzuivere huid? Tijdens de men care behandeling verwijderen we desgewenst de onzuiverheden in jouw huid.

 

    

€45,- 

Epileren, harsen of verven kun je bij elke gezichtsbehandeling bijboeken. Meer weten over deze behandelingen? Kijk hiervoor onder het kopje kleine behandelingen.