GezichtsbehandelingenImage Skincare

De Beautysalon werkt alleen met producten waar we zelf in geloven. Daarom werken we met Image Skincare voor gezichtsbehandelingen. Deze producten zijn zacht voor je huid én effectief en zorgen voor zichtbare huidverbetering.

 

Kies een gezichtsbehandeling die bij jou past: Image peeling, Meet Image skincare, Deluxe, Quick fix , Image glow-up of een Man care facial.

 

Maak een afspraak online of bel naar de salon.


Image peeling |   50 minuten

Wil je je huid intensief verbeteren? Onze Image-peeling met krachtige actieve ingrediënten behandelt tot in de diepere huidlagen voor direct zichtbaar resultaat. Een peeling maakt je huid gladder, egaler en stralender. Het vermindert fijne rimpels, acne, pigmentatie en littekens en kan deze zelfs laten verdwijnen. Voor elk huidtype werken wij met een verschillende Image-peeling. Om de juiste peeling voor jouw huid en wensen te selecteren, start de schoonheidsspecialiste met een grondige analyse van je huid. Door de werkzame stoffen van onze peelings wordt ook de collageen aanmaak in je huid gestimuleerd. Dat zorgt voor de vernieuwing van je huidcellen en dus ook voor een jongere uitstraling.

 

Ben je nog niet bekend met Image Skincare? Boek dan eerst een gezichtsbehandeling om je huid kennis te laten maken met de producten.

€ 85,-

Meet Image skincare | 65 minuten


 

Wil je ontdekken hoe Image Skincare jouw huid kan verbeteren en welke producten bij jou passen? Dan is onze Meet & Treat gezichtsbehandeling een absolute aanrader! Tijdens deze behandeling voeren wij een grondige huidanalyse uit met behulp van de Skin Capture Pro. Op deze manier kunnen wij jouw huid nauwkeurig bestuderen en persoonlijk huidadvies op maat geven. Vervolgens maak jij kennis met de Image Skincare, waar onze specialisten zorgvuldig de producten selecteren die het beste bij jouw huid passen en de nodige verzorging bieden. 

 

 

Gebaseerd op de huidanalyse krijg jij een gezichtsbehandeling die precies bij jouw huid aansluit. Deze behandeling omvat een dubbele gezichtsreiniging en het verwijderen van de dode huidcellen door middel van exfoliatie.  Vervolgens wordt je huid gezuiverd en krijg je een verzorgend masker aangebracht dat perfect bij jouw huidtype past. Terwijl het masker zijn werk doet, geniet jij van een ontspannende hoofdmassage. En als afsluiter brengen we natuurlijk een dagverzorging met zonbeschermingsfactoren aan. Kijk je ernaar uit om binnenkort langs te komen? We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

 

 

€ 65,-

Deluxe | 60 minuten

Wil jij je huid iets meer aandacht en liefde geven naast een gezichtsbehandeling? Kies dan voor een heerlijke gezichtsmassage die je huid soepeler maakt. Deze behandeling bestaat uit zes stappen: een dubbele reiniging van je huid, exfoliatie, uitzuivering, gezichtsmassage, verzorgend masker en als afsluiter een dagcrème met SPF. Tijdens de gezichtsmassage stimuleren wij onder andere de bloedcirculatie en collageenproductie. Het resultaat? Een soepele huid met een gezonde glow. Precies wat jij en je huid verdienen.

 

Optioneel: Sheet mask €10,00

 

€ 70,-

Quick fix| 30 minuten

Behoefte aan een snelle boost? De Quick Fix gezichtsbehandeling is dé booster voor je huid in slecht 30 minuten. We beginnen met een dubbele reiniging voor maximaal resultaat en verwijderen dode huidcellen door middel van exfoliatie. De behandeling ronden we af met een verzorgend gezichtsmasker en de perfecte dag- of nachtverzorging. En voilà, je huid is weer mooi aan het stralen. 

 

Optioneel: Sheet mask €10,00                                                                                   

€40,-

Image Glow-up45 minuten

 

Heb jij last van acne en andere onzuiverheden op je gezicht? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de IMAGE GLOW-UP gezichtsbehandeling. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor alle typen acne en onzuiverheden. Onze specialisten werken met de Image Skincare producten, verrijkt met ontstekingsremmende ingrediënten en antibacteriële peptiden. 

 

 

Deze behandeling begint met een dubbele gezichtsreiniging en het zacht verwijderen van de dode huidcellen door middel van exfoliatie. Daarna wordt de huid gezuiverd en brengen we een reinigend masker bij je aan. En voor de finishing touch eindigen we de behandeling met een dag- of nachtverzorging. Is dit wat voor jou? Boek dan nu direct jouw afspraak. 

 

Optioneel: Sheet mask  €10,00

€55,-

Man care facial |    40 minuten

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, die doorgaans dikker is dan die van vrouwen. Dit vereist een diepgaande en intensieve behandeling. Om je huidtype en eventuele problemen vast te stellen, start onze schoonheidsspecialiste met een grondige analyse van je huid. Op basis daarvan selecteren we de juiste behandeling en producten voor jouw specifieke behoeften en gewenste resultaten.

 

Tijdens de man care ondergaat je huid een diepgaande reiniging met de focus op het bereiken van de diepere huidlagen. We verwijderen dode huidcellen door middel van exfoliatie en zuiveren de huid. Na deze dieptereiniging en exfoliatie krijgt je huid een korte pauze, wat belangrijk is om de bloedcirculatie te reguleren en de celvernieuwing te bevorderen. Na dit kort herstelproces brengt onze schoonheidsspecialiste een verzorgend masker aan met een masserende beweging. Deze gezichtsmassage is zowel ontspannend als helend voor je huid. We sluiten de behandeling af met een verzorgende dagcrème met SPF. 

€50,- 

Epileren, harsen of verven kun je bij elke gezichtsbehandeling bijboeken. Meer weten over deze behandelingen? Kijk hiervoor onder het kopje kleine behandelingen.