25. maart 2021
Oogcrème: is het belangrijk of niet? Sommige mensen beweren nog steeds dat oogcrème niet echt nodig is, maar dat is niet waar! De dunne huid rond onze ogen heeft absoluut aandacht en zorg nodig. Daar verschijnen tenslotte meestal de eerste tekenen van veroudering. De huid is zo kwetsbaar en delicaat dat het zijn eigen soort crème nodig heeft. Oogcrèmes kunnen helpen bij wallen en donkere kringen, naast het minimaliseren van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes. Er zijn ook andere...
25. maart 2021
ACNE EN VOEDING: DO'S AND DONT'S
Als je last hebt van acne, dan kan dit o.a. te maken hebben met je voeding. Om hierachter te komen, is het goed om eens kritisch naar je voedingspatroon te kijken en een voedingsdagboek bij te houden. Om je een beetje op weg te helpen, volgt hieronder een overzicht van de do’s en don’ts.
23. maart 2021
BESCHERM JOUW HUID!
Doordat alle vier de PREVENTION+ dagcrèmes bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling (SPF) ga je altijd goed beschermd de deur uit. Toch verschillen de dagcrèmes van elkaar en is er voor ieder huidtype een perfecte variant. Benieuwd welke bij jou past? Je leest het in deze blog!
18. maart 2021
6 HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN VOOR DE LENTE
Het is bijna lente! En wie houdt daar niet van? De eerste zonnestralen, vogeltjes die fluiten en een vooruitzicht op zomerpret. Ook voor de lente is er passende skincare. Zo wordt een dagcrème met SPF met de warmere dagen nóg belangrijker en wil je de lente door met hydraterende, kalmerende en verzorgende skincare. Dit zijn de 6 ultieme IMAGE Skincare producten én behandeling die jouw huid voorbereiden op een stralende lente.
18. maart 2021
GEZICHTREINIGERS VOOR IEDER HUIDTYPE
Wist je dat cleansing (het reinigen van de huid) de eerste stap is in je skincare routine? Hierdoor verwijder je vet, vuil en dode huidcellen en worden de skincare producten die je daarna gebruikt beter opgenomen door de huid. Voor optimale huidverbetering adviseren wij een double cleanse te doen, wat inhoudt dat je 2x achter elkaar reinigt. En daar zijn deze cleansing powerduo's zeer geschikt voor! Voor ieder huidtype en/of huidprobleem hebben wij de juiste cleansers. Van milde cleansers, tot...