23. mei 2023
THE POWER OF PROTECTION
Zonbescherming kan natuurlijk niet als stap ontbreken in Your Daily Skin Routine. Met een SPF geef jij jouw huid een goede bescherming tegen uva- en uvb-straling, blauw licht en vrije radicalen. Door de verschillende texturen en formules is er voor ieder een geschikt IMAGE Skincare SPF-product. Om onze SPF-producten extra in het zonnetje te zetten pakken we deze zomer extra uit met The Power of Protection! T/m 18 juni krijg jij een uitzonderlijke korting van 15% op alle onderstaande...
16. mei 2023
De 5 beste ingrediënten voor een egale, stralende huid
Is een egale, stralende huid jouw ultieme skin goal? Wij vertellen je welke ingrediënten hyperpigmentatie voorkomen en zorgen voor een mooie glow. Ook tippen we je dé ultieme glowgetters om aan Your Daily Skin Routine toe te voegen. De beste versie van je huid creëren we immers samen!
11. april 2023
Snel van puistjes afkomen: is het mogelijk?
Een sollicitatiegesprek, je verjaardag, een date, of een normale werkdag: het is nooit fijn om verrast te worden met een puistje. Toch hebben we er allemaal wel eens mee te maken en zijn puistjes voor sommigen zelfs een dagelijkse issue. Nu is een logische vraag: kun je snel van een puistje afkomen? Gelukkig zijn hier een aantal tips voor en die delen wij graag met je!
28. maart 2023
Stralend de lente door? Met deze producten lukt dat!
Net zoals dat je je kleding aanpast aan een nieuw seizoen, is dit ook een goed moment om je skincare routine onder de loep te nemen. Je huidbehoeften veranderen namelijk tegelijk met de temperaturen. Zo is het in de lente vooral belangrijk om de juiste zonbescherming te gebruiken, je huid gehydrateerd te houden en hyperpigmentatie te voorkomen. Benieuwd welke skincare producten er niet mogen ontbreken in jouw lente-kastje? Wij vertellen het je!
14. maart 2023
Een serum is misschien wel dé stille kracht van een effectieve skincare routine te noemen. Het geeft een ware boost aan het huidverbeteringsproces en pakt huidproblemen effectief aan. Een effectief gezichtsserum is dan ook een waardevolle toevoeging om snel resultaat te boeken. Waarom? Wij leggen het je graag uit.
02. maart 2023
Zo gebruik je het anti-aging ingrediënt retinol op de juiste manier. Retinol is al jaren hét ingrediënt dat in één adem wordt genoemd met anti-aging. En dat is niet zomaar. Dit effectieve bestanddeel biedt namelijk vele voordelen en die gaan nog veel verder dan alleen anti-aging! Ben je van plan om retinol aan je skincare routine toe te voegen? Dan is het erg belangrijk om het ingrediënt op de juiste manier te gebruiken. Wij vertellen je hoe! De voordelen van retinol Retinol, oftewel...
20. februari 2023
Niacinamide: een hype of hulpmiddel? Niacinamide vind je tegenwoordig terug in vele ingrediëntenlijstjes van skincare producten, zoals serums, crèmes en maskers. Je zou het daarom een hype kunnen noemen. Maar is dit label terecht of doen we niacinamide hiermee te kort? Wij nemen het ingrediënt onder de loep. Wat is niacinamide? Wanneer de huidbarrière - het afweersysteem van de huid - optimaal werkt, verliest je huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf....
17. januari 2023
Veel lachen kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. Toch zit er ook een keerzijde aan: het ontstaan van kraaienpootjes en lachrimpels rond de ogen. Gelukkig kun je met de juiste producten de zichtbaarheid van kraaienpootjes sterk verminderen. Wij vertellen je hoe!
17. januari 2023
Je gezicht schoonmaken. Voor de één is het een heerlijk ritueel, voor de ander voelt het als een ‘moetje’. Hoe dan ook, een goede gezichtsreiniging is de start van een optimale skincare routine. ‘Een goed begin is het halve werk’, wordt wel gezegd en dat is met huidverbetering niet anders. Wist je bijvoorbeeld dat het reinigen van je huid ervoor zorgt dat de skincare producten die je daarna aanbrengt beter worden opgenomen? Of je nu een droge, vette of gecombineerde huid hebt: begin...
13. december 2022
It’s wintertime! En dat betekent tijd om gezellig met elkaar voor de haard te kruipen, maar ook om je huid wat extra verzorging te bieden. Om bij koude temperaturen en de verwarming die vaker aanstaat je huid toch gehydrateerd en in balans te houden, is een nachtcrème voor de winter of ander voedend product geen overbodige luxe. Met deze winter skincare tips kan jouw huid het gure winterweer trotseren!

Meer weergeven