17. januari 2023
Je gezicht schoonmaken. Voor de één is het een heerlijk ritueel, voor de ander voelt het als een ‘moetje’. Hoe dan ook, een goede gezichtsreiniging is de start van een optimale skincare routine. ‘Een goed begin is het halve werk’, wordt wel gezegd en dat is met huidverbetering niet anders. Wist je bijvoorbeeld dat het reinigen van je huid ervoor zorgt dat de skincare producten die je daarna aanbrengt beter worden opgenomen? Of je nu een droge, vette of gecombineerde huid hebt: begin...
13. december 2022
It’s wintertime! En dat betekent tijd om gezellig met elkaar voor de haard te kruipen, maar ook om je huid wat extra verzorging te bieden. Om bij koude temperaturen en de verwarming die vaker aanstaat je huid toch gehydrateerd en in balans te houden, is een nachtcrème voor de winter of ander voedend product geen overbodige luxe. Met deze winter skincare tips kan jouw huid het gure winterweer trotseren!
15. november 2022
Deze 6 IMAGE Skincare producten zijn onmisbaar tijdens de herfst!
De herfst biedt naast prachtige kleuren ook veel voordelen op het gebied van huidverzorging! Het is de perfecte tijd om je huid te laten herstellen van zonbeschadiging die tijdens de zomermaanden is opgedaan (o.a. hyperpigmentatie) en zich voor te bereiden op het winterse weer. Dit zijn de 6 IMAGE Skincare producten (inclusief behandeling) die je huid in topconditie brengen tijdens de herfst.
01. november 2022
Ben jij klaar voor the most wonderful time of the year? Maak het dit jaar extra special met de Gift Sets van IMAGE Skincare. Met 3 verschillende soorten is er voor iedereen een geschikte set. De Gift Sets zijn niet alleen een mooi geschenk voor iemand anders, maar ook ideaal om jezelf mee te verwennen. Tot en met 8 januari kan jij deze sets met een gratis cleanser en cosmetic pouch aanschaffen.
27. september 2022
Een nachtcrème is het eerste product dat je kiest wanneer je een dagelijkse skincare routine opbouwt. De nachtcrème heeft namelijk een volledige focus op het van de huid en kan daardoor voor snelle resultaten zorgen in huidverbetering. En om jouw eerste stap naar huidverbetering nog leuker te maken, ontvang je nu tijdelijk 10% korting op alle nachtcrèmes en overnight masques in ons assortiment. Niet alleen een passende avondroutine, maar ook een goede nachtrust draagt bij aan een gezonde...
25. augustus 2022
Vitamine C is door de beschermende, verstevigende en herstellende eigenschappen een echte allrounder voor je gezicht. Bij ieder huidtype, -probleem en iedere huidwens is vitamine C een waardevolle toevoeging op jouw skincare routine. Wij vertellen je wat vitamine C precies doet en met welke producten je aan de slag kunt.
31. mei 2022
Wat is SPF in zonnebrand?
Zonnebrand betekent eigenlijk letterlijk het verbranden door de zon. Om dit te voorkomen is SPF in je zonbescherming erg belangrijk en iedere dag nodig, of het nu zonnig of bewolkt is. Zodra je buiten komt, wordt je gezicht namelijk blootgesteld aan uv-stralen. En daar wil je je tegen beschermen, gezien deze straling veel schade aan je huid kan toebrengen. Dus tijd om je eens goed te verdiepen in SPF, want jij wilt je huid toch ook mooi én gezond houden?
17. mei 2022
Zo reken je af met vochtwallen onder je ogen
Wallen zijn ‘zakjes’ onder je ogen die ontstaan bij een teveel aan vet, huid of vocht onder je ogen. Ook wordt er met wallen vaak ‘donkere kringen’ bedoeld. In het geval van vochtwallen heb je te maken met een zwelling die wordt veroorzaakt doordat de huid onder je ogen vocht vasthoudt.
05. april 2022
The Six Secrets Of Serums
Stille wateren hebben diepe gronden: een uitspraak die perfect past bij de werking van een gezichtsserum. De beginnende skincare gebruiker zal vermoedelijk niet als eerste denken aan een serum om snel resultaat te zien, maar niets is minder waar. Een serum kan juist een boost geven aan het huidverbeteringsproces én ervoor zorgen dat meerdere huidproblemen worden aangepakt. Tijd om een deep dive te nemen in de wondere wereld van serums met 6 redenen waarom een serum zeker niet mag ontbreken in...
01. februari 2022
Wist je dat cleansing (het reinigen van de huid) de eerste stap is in je skincare routine? Hierdoor verwijder je vet, vuil en dode huidcellen en worden de skincare producten die je daarna gebruikt beter opgenomen door de huid. Voor optimale huidverbetering adviseren wij een double cleanse te doen, wat inhoudt dat je 2x achter elkaar reinigt. Zo verwijder je eerst het oppervlakkige vuil op de huid, waarna een tweede reiniging effectiever doordringt in de huid. En voor een double cleanse zijn...

Meer weergeven