Deze 6 IMAGE Skincare producten zijn onmisbaar tijdens de herfst

De herfst is dé ideale periode om je huid te laten herstellen van schade die de zon tijdens de zomer aanricht. Ook is het een goed moment om je huid voor te bereiden op de winterperiode. In deze blog geven we je vijf IMAGE Skincare producten én een behandeling die je huid in optimale conditie brengt deze herfst.


1. ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser

ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser biedt een effectieve reiniging met huidoplichtende ingrediënten. De reiniger bevat Smart Sensing Beads, wat een milde scrubtechnologie is en de huid niet beschadigd. Ideaal voor elk huidtype als je op zoek bent naar een milde reiniger dat je huid oplicht en laat stralen.

2. ILUMA - Intense Facial Illuminator

Na een zomer vol zon is het tijd om je huid te laten herstellen en pigmentvorming te verminderen. ILUMA - Intense Facial Illuminator is een serum dat een milde, maar effectieve werking biedt om je huid op te lichten en hyperpigmentatie te verminderen. Daarnaast helpt het je huid door middel van niacinamide (vitamine B3) ook om je huidbarrière te versterken en vocht vast te houden.

 

3. I CONCEAL - Flawless Foundation

Deze foundation geeft je huid een egaliserend effect, voedt en berschermt de huid. Het kalmeert irritaties en roodheden in de huid, waardoor het ook ideaal is na een intensieve behandeling. Daarnaast zorgt het ingrediënt Argireline ervoor dat de rimpels en fijne lijntjes verzacht worden in je huid. Een echte all-in-one foundation!

4. IMAGE MD - Restoring Retinol Booster

Boost je huid tot perfectie met dit sterk geconcentreerde mengsel van essentiële oliën (omega 3 en omega 6) en retinol. Deze retinol booster geeft een hydratatieboost aan de huid en vermindert vroegtijdige tekenen van huidveroudering, met een jeugdige uitstraling als resultaat. De gehele IMAGE MD-collectie is samengesteld door plastisch chirurgen voor maximaal resultaat.

 

5. IMAGE MD - Restoring Brightening Crème

Vooral in de herfst is het belangrijk om hydraterende producten te gebruiken om je huid voor te bereiden op de winter. Door de toevoeging van vitamine C in IMAGE MD - Restoring Brightening Crème krijgt je huid een hydratatieboost. Daarnaast zorgen de huidoplichtende ingrediënten voor een egale teint.

 

6. Behandeling: I PEEL Level 2 - Lightening Lift

De Lightening Lift is een krachtige peeling die (hyper)pigmentatie in de huid en roodheden vermindert. Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid en wordt deze geëgaliseerd. Aloë vera zorgt tevens voor een kalmerend en verzachtend effect. Hello soft skin!

Een I PEEL Level 2 behandeling is vaak de vervolgstap na I PEEL Level 1. Je huid moet namelijk even wennen aan de krachtige werking van de ingrediënten. Niet zeker of deze peeling geschikt voor jou is? Daar helpen wij jou graag bij.

Maak een afspraak en wij maken voor jou een persoonlijk behandelplan.