Maak kennis met de nieuwe DAILY PREVENTION-collectie

Naast beschermen met een SPF, vinden we dat een goede dagcrème de huid ook moet hydrateren. Ieder skincare product moet wat ons betreft namelijk bijdragen aan de beste versie van jouw huid. Onze nieuwste dagcrèmes met SPF beschermen dan ook niet alleen tegen uv-stralen en blauw licht, maar zijn ook volwaardige skincare producten. Maak kennis met DAILY PREVENTION: een proactieve huidverbeteringscollectie waarvan klinisch is aangetoond dat het bescherming biedt tegen schade door de zon, hydrateert, de huideigen weerstand versterkt en tekenen van huidveroudering voorkomt.

 

DAILY PREVENTION: wat je zou moeten weten

In de nieuwe collectie, met dagcrèmes voor ieder huidtype én een handige spray, is een hoofdrol weggelegd voor de XOSM-technologie. Dit transportsysteem zorgt ervoor dat krachtige antioxidanten zoals ectoine, vitamine C en astaxanthine-rijke microalgen tot diep in de huid doordringen. Zo kun je rekenen op een gevoede huid met een extra beschermlaag tegen vroegtijdige huidveroudering. De verschillende filters, afgestemd op ieder huidtype, beschermen tegen de effecten van uv-stralen en blauw licht, terwijl verzorgende ingrediënten de vochtbarrière versterken.

Extra fijn: iedere crème heeft een nauwelijks zichtbare finish en draagbare textuur. Ook is ieder product vrij van oxybenzone, octinoxaat en parabenen.

 

Voor ieder huidtype een passende verzorging met SPF

Wat je leeftijd of huidtype ook is én of er nu een zonnetje schijnt of niet: iedereen zou elke dag een dagcrème met SPF moeten dragen voor optimale gezichtsbescherming. Door onze uitgebreide DAILY PREVENTION-collectie kan iedereen een passende SPF kopen die ook nog eens werkt aan huidverbetering. Weten welke dagcrème past bij jouw huid? We zetten het voor je op een rij!

Een gevoelige, droge huid met roodheden

De DAILY PREVENTION - Advanced Smartblend Mineral Moisturizer SPF 50+ is door de 100% minerale zinkoxide en titaniumdioxide filters en kalmerende ingrediënten geschikt voor dit huidtype. De kleurcorrigerende tint en verzachtende hydratatie maakt de crème geschikt voor dagelijks gebruik én direct na een intensieve behandeling.

Droge en vochtarme huid

Lichtgewicht hydratatie en vochtinbrengende bestanddelen voor een zachte, gladde huid vind je terug in de DAILY PREVENTION - Pure Mineral Hydrating Moisturizer SPF 30. De 100% minerale zinkoxide filter beschermt een gevoelige huid optimaal, terwijl hyaluronzuur vocht aantrekt om de huid zacht en glad te houden.

Glimmende en/of onzuivere huid

De combinatie van minerale en chemische filters en de olieverminderende microbolletjes in de DAILY PREVENTION - Sheer Matte Moisturizer SPF 30 zorgen voor een verzorgde, beschermde én gematteerde huid. De zijdezachte formule en de neutrale tint minimaliseren een witte waas op alle huidtinten.

Hyperpigmentatie, huidverkleuring en/of ongelijkmatige teint

Naast beschermen en verzorgen, wil je misschien ook een egale teint bereiken. Daarvoor ontwikkelden wij de DAILY PREVENTION - Pure Mineral Tinted Moisturizer SPF 30. Terwijl de 100% minerale zinkoxide en titaniumdioxide filters je huid beschermen, zorgt de subtiele tint voor een egale en stralende huid!

Beginnende huidveroudering/rijpere huid

De DAILY PREVENTION - Ultra Defense Moisturizer SPF 50 heeft een ultra-verzachtende formule met een uniek, zijdezacht gevoel. Je huid wordt gehydrateerd terwijl minerale en chemische filters je huid beschermen. De factor 50 maakt deze zonbescherming ook ideaal wanneer je veel buiten bent.

 

Dé musthave voor iedereen

Wist je dat je een zonbescherming iedere twee uur opnieuw moet aanbrengen voor optimale bescherming? Met de DAILY PREVENTION - Protect And Refresh Mist SPF 30 is onze zonbeschermingscollectie uitgebreid met een musthave voor iedereen. Door de transparante spray kun je heel eenvoudig je SPF opnieuw aanbrengen, zelfs over make-up! De hydraterende spray met droge olie trekt snel in, zorgt voor een prachtige glow en is nauwelijks voelbaar op de huid.