GEZICHTREINIGERS VOOR IEDER HUIDTYPE

Wist je dat cleansing (het reinigen van de huid) de eerste stap is in je skincare routine? Hierdoor verwijder je vet, vuil en dode huidcellen en worden de skincare producten die je daarna gebruikt beter opgenomen door de huid. Voor optimale huidverbetering adviseren wij een double cleanse te doen, wat inhoudt dat je 2x achter elkaar reinigt. En daar zijn deze cleansing powerduo's zeer geschikt voor! Voor ieder huidtype en/of huidprobleem hebben wij de juiste cleansers. Van milde cleansers, tot cleanser met zuren om de huid effectief te exfoliëren en meer. Dit zijn onze 4 cleansing powerduo's:


 1. Sensitive Skin - milde cleansers

Met dit cleansing powerduo heb je een natuurlijke en milde reiniging in handen. De ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser is één van onze meest populaire reinigers en biedt een milde reiniging. Daarnaast biedt ORMEDIC - Balancing Gel Polisher een unieke 3-in-1 exfoliatie. Door de natuurlijke ingrediënten zoals limoenkaviaarextract, gemalen bamboe en olijvenpitpoeder is deze gezichtsreiniger ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

 

2. Healthy Glow - cleansers voor een natuurlijke glow+

Ready to glow? Dan is dit cleansing powerduo de beste keuze voor jou! Het VITAL C - Hydrating Facial Cleanser zorgt voor een intensieve reiniging en een zijdezachte huid na afloop. Deze romige cleanser heeft een hoge concentratie vitamine C en antioxidant-werking wat zorgt voor een stralende huid. Vitamines A, C en E verzachten de gevoelige huid en verlichten jeuk. Het ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Powder geeft een unieke micro-exfoliatie en laat de huid optimaal stralen. Deze ultrazachte micro-exfoliërende mix verwijdert afvalstoffen en talg uit de poriën, zorgt voor langdurige hydratatie én vermindert verouderingsverschijnselen. 

 

3. Uneven Skintone - cleansers voor een egale huid

Dit cleansing powerduo is de ideale combinatie voor hyperpigmentatie én huidveroudering! De combinatie van ILUMA - Intense Brightening Cleanser en de AGELESS - Total Facial Cleanser zorgt er enerzijds voor dat je huid geëgaliseerd wordt en vermindert daarnaast huidverouderingsverschijnselen. De ILUMA cleanser bevat een aantal krachtige ingrediënten die bijdragen aan het egaliseren van de huidteint. De AGELESS cleanser bevat daarnaast zuren die een intensieve reiniging bieden en je huid niet alleen zijdezacht maakt, maar een heerlijk fris gevoel geeft. 

 

4.  Oily Skin / Acne - cleansers voor een vette (acne)huid 

Dit cleanser powerduo kalmeert de huid en vermindert onzuiverheden. Twee ideale gezichtsreinigers om de vette huid en/of acne te verzorgen. Door de natuurlijke ingrediënten van ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser wordt je huid gekalmeerd, gereinigd en waan je jezelf in natuurlijke sferen door de zoetige, frisse geur. Daarnaast is CLEAR CELL - Clarifying Gel Cleanser een intensieve reiniger die zeer geschikt is voor de vettige (acne)huid. Het reguleert de talgproductie en exfolieert de huid met een zuivere, gladde huid als resultaat.  

 


TIP: Heb je nog nooit eerder zuren gebruikt? Bouw dit dan eerst even op door deze cleanser max. 3 keer in de week 's avonds te gebruiken.

 

Met deze vier cleansing powerduo's heb jij jouw eerste stap naar huidverbetering in handen: een goede gezichtsreiniger.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0