WELKE PREVENTION+ DAGCRÈME MET SPF PAST BIJ JOU?


 

 

We houden van het zonnetje! Maar naast het genieten is het ook belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-straling, om huidveroudering en -beschadiging te voorkomen.

 

Wil je je huid goed verzorgen én beschermen? Kies dan altijd voor een dagcrème met SPF, in plaats van alleen een zonnebrand. Doordat alle vier de PREVENTION+ dagcrèmes bescherming bieden tegen UVA- en UVB- straling (SPF) ga je altijd goed beschermd de deur uit en ben je op weg naar huidverbetering. Wel verschillen de dagcrèmes van elkaar en is er voor ieder huidtype een perfecte variant. Benieuwd welke dagcrème bij jou past? Je leest het in deze blog!

 

PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

 

Zit jij ook in de zomer volop achter je scherm? Dan is deze PREVENTION+ met blauw licht bescherming (HEV) precies wat je nodig hebt! Met blauw licht wordt schermstraling bedoeld (afkomstig van o.a. tablets en smartphones). Daarnaast is dit een ultra-hydraterende dagcrème die gedurende de dag de huid hydrateert.

PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30

 

Geef de zomer nog wat extra kleur met deze getinte dagcrème. Deze dagcrème egaliseert de huidskleur en is daardoor ideaal om roodheden in het gezicht te bedekken. Ook deze PREVENTION+ beschermt tegen blauw licht (HEV), waardoor je ongestoord je favoriete series kan bingewatchen of beschermd in de tuin kan werken op je laptop.

 

PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32

 

Ga voor mooi gematteerd met de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32. Deze dagcrème maakt korte metten met een overtollige talgproductie. Overtollig talg wordt als het ware geabsorbeerd, met een mooie, matte look tot gevolg. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen shinen, maar dan wel zonder te glimmen!  

PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50

 

Deze dagcrème met zeer lichte structuur is gemakkelijk uit te smeren op de huid! Ideaal voor de droge, vochtarme huid en is met zijn SPF 50 onze hoogste bescherming binnen de PREVENTION+ lijn.


WIST JE DAT UV-stralen het proces van huidveroudering versnellen? Ga daarom altijd de deur uit met een dagcrème met SPF!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0