WELKE OOGCRÈME PAST BIJ JOU?


Oogcrème: is het belangrijk of niet? 

 

Sommige mensen beweren nog steeds dat oogcrème niet echt nodig is, maar dat is niet waar! De dunne huid rond onze ogen heeft absoluut aandacht en zorg nodig. Daar verschijnen tenslotte meestal de eerste tekenen van veroudering. De huid is zo kwetsbaar en delicaat dat het zijn eigen soort crème nodig heeft. Oogcrèmes kunnen helpen bij wallen en donkere kringen, naast het minimaliseren van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes. Er zijn ook andere factoren, waaronder het feit dat een leven lang turen de huid rond onze ogen kan beschadigen en ervoor kan zorgen dat we kraaienpootjes krijgen of er vermoeid uitzien. De juiste oogcrème kan tekenen van veroudering helpen vertragen of reeds aanwezige fijne lijntjes er minder opvallend uit laten zien. 

 

Laten we eens kijken naar vier soorten oogcrèmes en bepalen welke het beste bij jouw behoeften passen!

Total Eye Lift Crème

Voor ogen die tekenen van vermoeidheid en veroudering vertonen, is deze crème een redder in nood! Het levert plantaardige stamcellen, vitamine C en peptiden aan de gevoelige oogcontouren. Hierdoor worden zichtbare tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, minder duidelijk en zichtbaar, vooral als de crème regelmatig en zorgvuldig wordt gebruikt. Vitamine C is bijzonder nuttig omdat het de uitstraling van een collageenarme huid helpt verbeteren.

Naarmate we ouder worden, verliezen we geleidelijk collageen,

wat gedeeltelijk verantwoordelijk is voor het ontstaan van rimpels en fijne lijntjes.

 

Hydrating Eye Recovery Gel

Dit product is een verkoelende gel-formule die vermoeide ogen doet herleven en tegelijkertijd de tekenen van veroudering bestrijdt om ze minder opvallend te maken. Het bevat hyaluronzuur en peptiden om de huid te hydrateren, waardoor rimpels worden opgevuld zodat ze minder opvallen. Het bevat ook een collageenherstelcomplex, dat helpt de elasticiteit te verbeteren en het uiterlijk van doorzakken te verminderen. Je kunt voor deze specifieke gel kiezen als je vaak vermoeide, vermoeide ogen heeft die worden aangetast door slaapgebrek of te veel uren achter een scherm.

 
 

Balancing Eye Lift Gel

De ORMEDIC Balancing Eye Lift Gel is vooral geweldig voor de droge, zeer gevoelige huid. Het is rustgevend en voedend, en zit boordevol quinoa-extract dat zichtbaar onder de oogzakken verdwijnt om ze minder prominent te maken. De hydratatie wordt verbeterd terwijl de huid er meer ontspannen en verjongd uitziet. Met verhoogde hydratatie worden fijne lijntjes ook minder zichtbaar en minder prominent. Kies deze gel als u vaak last heeft van uitdroging (zelfs schilfering of dofheid) rond uw ogen en als u vaak wallen heeft.

 
 

Intense Brightening Eye Crème  

Een superhydraterende en verhelderende oogcrème die agressief werkt om verkleuring onder de ogen te verhelpen. Een mix van fytonutriënten, peptiden en botanische verhelderende middelen helpt zichtbare tekenen van veroudering, zoals donkere kringen, rimpels, wallen en een slappe huid, te verminderen om de ogen een steviger, stralender en jeugdiger uiterlijk te geven.

 

Kom je er nog niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag advies!