BRIGHTENING ILUMA SKINCARE GEMS


 

Je verdient een mooie, egale, stralende huid - en we zijn er om jou die te geven! We laten je kennis maken met de nieuwste leden van de ILUMA - lijn, waaronder de Intense Facial Illuminator en de Intense Brightening Exfoliating Cleanser. Twee wonderproducten, ze werken samen om jou die begeerde, van binnenuit verlichte gloed te geven.

 

Donkere vlekken die ontstaan door acne of langdurige blootstelling aan de zon kunnen de huid er ongelijk laten uitzien. Deze donkere vlekken kunnen overal op het lichaam verschijnen, maar verschijnen meestal op het gezicht en andere vaak blootgestelde delen zoals de nek, borst en handen. Als je huid vatbaar is voor acne, heb je mogelijk acne littekens ontwikkeld door post-inflammatoire hyperpigmentatie, of misschien zelfs door aam je puistjes te zitten.

Als je donkere vlekken hebt, kan de ILUMA-productfamilie helpen. Dankzij de belangrijkste ingrediënten kunnen deze onmisbare producten helpen om het uiterlijk van deze donkere vlekken te verminderen en de huidtint er egaler uit te laten zien. Omdat donkere vlekken qua uiterlijk en prominentie worden geminimaliseerd, kan de huid er ook stralender uitzien

Wat is de oorzaak van donkere vlekken?

 

De wortel van alle donkere vlekken is een overmatige melanineproductie. Melanine geeft huid, haar en ogen hun kleur. Bij mensen met een diepere huidskleur is de melanineproductie hoger. Bij mensen met een lichtere huidskleur is de melanineproductie lager. Liggen op het strand of bij het zwembad onder de zon kan de melanineproductie verhogen, waardoor iemand er bruiner uitziet. Melanine wordt geproduceerd om de huid te beschermen tegen UV-schade wanneer je wordt blootgesteld. Te veel belichting kan er echter voor zorgen dat er donkere vlekken verschijnen die niet opgaan in de rest van je huidskleur. Als gevolg hiervan vallen deze donkere vlekken vrij prominent op en laten ze de huid er ongelijk, dof en verouderd uitzien.

 

ILUMA INTENSE FACIAL ILLUMINATOR

De illuminator bevat vitamine C en zuren om het verschijnen van donkere vlekken te helpen verminderen. Twee andere belangrijke ingrediënten, tranexaminezuur en glycolzuur, kunnen het voorkomen van donkere vlekken helpen verminderen dankzij hun vermogen om de celvernieuwing te verhogen. Doordat dode huidcellen van de huid worden afgestoten en nieuwe naar de oppervlakte mogen komen, worden donkere vlekken ook minder zichtbaar. Dit wordt chemische afschilfering genoemd

ILUMA INTENSE BRIGHTENING EXFOLIATING CLEANSER

De Intense Brightening Exfoliating Cleanser bevat verschillende belangrijke ingrediënten die helpen bij het verminderen van het verschijnen van donkere vlekken. Bovendien bevat deze reiniger bamboebolletjes en slimme sensorparels om de huid fysiek te exfoliëren en dode huidcellen verwijderen. Bepaalde enzymen werken ook om de chemische afschilfering van de huid te bevorderen om nieuwe huidcellen te helpen naar de oppervlakte te stijgen. Als u zowel fysiek als chemisch de huid regelmatig exfolieert, zult u merken dat deze er stralender en gelijkmatiger uitziet.


Reactie schrijven

Commentaren: 0