SKINCARE VOOR DE ZOMEREen zonnetje is ontzettend gezellig! Maar helaas zorgt UV-straling voor huidschade en vroegtijdige huidveroudering. Zorg er dus voor dat je altijd goed beschermd de deur uitgaat en gezichtsverzorging met een SPF gebruikt. En voor een verkoelend, ontspannen moment achteraf óf een zomerse behandeling hebben wij onze zomerse must haves hieronder voor je op een rijtje gezet:

1. ORMEDIC - Balancing Gel Masque  

Dit verkoelende gezichtsmasker op gelbasis wordt ook wel de redder in nood genoemd! Door de toegevoegde aloë vera wordt de huid gekalmeerd en geeft het binnen no time een hydratatie-boost. Daarnaast helpt het plantenextract vijgcactus de effecten van stress te verzachten en brengt het de huid in balans. Ideaal voor na een zomerse dag! Ook kalmeert en verzacht het de huid, waardoor het ideaal is om in te zetten bij een gevoelige huid en/of irritatie.  

2. PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15

Say hello to volle, zachte en beschermde lippen! Door de SPF 15 in deze lipverzorging worden je lippen optimaal beschermd tegen UV-straling. Daarnaast zorgt het marinecollageen voor hydratatie en een volumineus effect. Onmisbaar tijdens de zonnige dagen en door het fijne broekzakformaat neem je hem met gemak overal mee naartoe. Voor ultieme zonbescherming voeg je ook een PREVENTION+ dagcrème (inclusief SPF) toe aan je skincare routine. Goed beschermd is zo gedaan!  

3. I MASK - Hydrogel Sheet Masks   

Of je nu voor de Anti-Aging variant kiest of voor Hydrating: deze sheetmaskers zijn een verwenmoment pur sang. Beide bevatten ze het krachtige ingrediënt niacinamide (vitamine B3) en zijn ze ontwikkeld met Japanse therapeutisch water, waardoor ze de huid optimaal hydrateren en een prachtige glow geven. Tip: leg de gezichtsmaskers voor gebruik even in de koelkast, voor een extra verkoelend effect.

4. Vital C - Hydrating Water Burst 

Wat VITAL C - Hydrating Water Burst zo bijzonder maakt is de unieke formulering. Door gebruik te maken van een geavanceerde burst-technologie, worden de actieve ingrediënten vrijgegeven in de huid op het moment dat je deze moisturizer inmasseert. Dit zorgt als het ware voor een explosie waarbij krachtige antioxidanten, hyaluronzuur, vitamines en peptiden vrijkomen en de huid voeden.

 

Neem de Hydrating Water Burst met je mee op vakantie. Dit product is namelijk your best friend wanneer je verbrand bent! Extra tip: zet het in de koelkast voor extra verlichting

5. Zomerse skincare behandeling

 

De Ormedic Lift een behandeling die vooral in de zomer tot zijn recht komt. Door de milde ingrediënten (zoals pompoen- en passievruchtenzymen) is deze facial ideaal voor tijdens een zonnige periode. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans, herstelt en vernieuwt de huid. Alles en meer waar je huid om vraagt tijdens de zomer.