Deze 6 IMAGE Skincare producten zijn onmisbaar tijdens de herfst!

De herfst biedt naast prachtige kleuren ook veel voordelen op het gebied van huidverzorging! Het is de perfecte tijd om je huid te laten herstellen van zonbeschadiging die tijdens de zomermaanden is opgedaan (o.a. hyperpigmentatie) en zich voor te bereiden op het winterse weer. Dit zijn de 6 IMAGE Skincare producten (inclusief behandeling) die je huid in topconditie brengen tijdens de herfst. 

1. THE MAX - Facial Cleanser

Deze zuurvrije, romige reiniger voelt niet alleen heel zacht aan voor de (droge) huid, maar zorgt ook voor een optimale pH-waarde van de huid. Deze milde cleanser geeft voeding en bescherming én verlengt daarnaast de levensduur van huidcellen, waardoor het een effectieve anti-aging cleanser is. THE MAX is één van onze mildste lijnen en daarom geschikt voor vrijwel ieder huidtype, maar is iets minder geschikt voor de acne-gevoelige huid.

2. ILUMA - Intense Brightening Crème

Na een zomer vol zon is het tijd om je huid te laten herstellen en pigmentvorming te verminderen. De ILUMA – Intense Brightening Crème is een rijke nachtcrème die hyperpigmentatie effectief tegengaat. Door de huidegaliserende ingrediënten worden pigment- en ouderdomsvlekken en roodheden verminderd, de huidskleur geëgaliseerd en ontstaat er een jeugdige, heldere uitstraling.

3. IMAGE MD - Restoring Eye Masks

Doordat de verwarming vaker aanstaat in de herfst, wordt je huid droger en ontstaan er sneller fijne lijntjes en rimpels. Doordat de huid onder je ogen vrij kwetsbaar is, heb je meer kans op fijne lijntjes en rimpels onder je ogen. Geef dit stukje van je huid daarom af en toe een heerlijke hydratatie boost met de IMAGE MD - Restoring Eye Masks en verminder droogtelijntjes met deze Eye Masks. Door de bijzondere combinatie van aloë vera, cafeïne én hyaluronzuur wordt de huid onder je ogen niet alleen glad gemaakt, maar ontstaat er een frisse, jeugdige blik. 

4. IMAGE MD - Restoring Retinol Booster

Boost je huid tot perfectie met dit sterk geconcentreerde mengsel van essentiële oliën (omega 3 en omega 6) en retinol. Deze retinol booster geeft een hydratatie boost aan de huid en vermindert vroegtijdige tekenen van huidveroudering, met een jeugdige uitstraling als resultaat. De gehele IMAGE MD-lijn is samengesteld door plastisch chirurgen voor maximaal resultaat.

5. PREVENTION+ Daily Perfecting Primer SPF 50

Deze matterende primer biedt niet alleen de hoogst mogelijke UV-bescherming (SPF 50) binnen de PREVENTION+ lijn, maar zorgt er ook voor dat je huid wordt gevoed én geeft een ideale dekking. Gebruik het als primer onder je make-up om gedurende de dag een flawless look te houden en een natuurlijke dekking te geven. Ook biedt het een intensieve bescherming tegen uva- en uvb-stralen, waardoor huidveroudering minder snel optreedt. Een echte alleskunner en vandaar dat het zeker een plekje in de top 6 herfstproducten verdient. 

6. Behandeling: I PEEL Level 2 - Lightening Lift 

De Lightening Lift is een krachtige peeling die (hyper)pigmentatie in de huid en roodheden vermindert. Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid en wordt deze geëgaliseerd. Aloë vera zorgt tevens voor een kalmerend en verzachtend effect. Hello soft skin!


Een I PEEL Level 2 behandeling is vaak de vervolgstap na I PEEL Level 1. Je huid moet namelijk even wennen aan de krachtige werking van de ingrediënten. Niet zeker of deze peeling geschikt voor jou is? Mail of bel ons!