Dit is waarom een serum onmisbaar is in iedere skincare routine

Een serum is misschien wel dé stille kracht van een effectieve skincare routine te noemen. Het geeft een ware boost aan het huidverbeteringsproces en pakt huidproblemen effectief aan. Een effectief gezichtsserum is dan ook een waardevolle toevoeging om snel resultaat te boeken. Waarom? Wij leggen het je graag uit.  

 

 

Boost

De ideale skincare routine bestaat minimaal uit een goede reiniging, dag- en nachtcrème en een serum. De reiniging zorgt er onder andere voor dat de producten die je daarna aanbrengt beter hun werk kunnen doen. En een dag- en nachtcrème focussen zich op het beschermen en herstellen van je huid. Voeg daar een gezichtsserum aan toe en je routine kan rekenen op een ware boost in het aanpakken van huidproblemen. Door de geconcentreerde formules met hoogwaardige ingrediënten worden bijvoorbeeld tekenen van huidveroudering, hyperpigmentatie of onzuiverheden zichtbaar verminderd.  

Hoe kies je jouw ideale serum

Een gezichtsserum selecteer je op basis van het doel dat je wilt bereiken. Dit kan bijvoorbeeld het toevoegen van extra hydratatie, het aanpakken van huidveroudering of het verminderen van pigmentvlekken zijn. Goed om te weten: de serums van IMAGE Skincare doen vaak een stapje extra en hebben meerdere doeleinden. Zo heeft ons bestverkochte serum een hydraterende en anti-aging werking én pakt het roodheden en rosacea aan.  

Maak kennis met onze effectieve serums

Na het lezen van de voordelen van een gezichtsserum, ben je vast benieuwd naar de verschillende opties.

Wij selecteerden een aantal van onze multifunctionele serums: 

 

- We noemden ‘m net al: ons bestverkochte serum, het VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum. Deze alleskunner hydrateert en voedt de huid én gaat huidveroudering tegen. 

- Klinkt bovenstaande als muziek in de oren, maar wil je ook graag een serum dat oplichtend werkt? Kies dan het rijke VITAL C - Hydrating Antioxidant ACE Serum.  

- Wanneer je zoekt naar een oplichtend serum dat ontstekingen en huidirritatie vermindert, dan is het kalmerende ILUMA - Intense Brightening Serum jouw match. 

- Voor een vette, acnegevoelige huid raden wij het CLEAR CELL – Restoring Serum aan. Dit kalmerende en hydraterende serum remt de talgproductie en werkt ontstekingsremmend.  

- Het IMAGE MD – Restoring Power-C Serum is een van onze nieuwste serums en werkt oplichtend, verstevigend en beschermt tegen vrije radicalen.  

 

Ontdek alle gezichtsserums en vind jouw ideale match! Eén ding is zeker: voor ieder huidprobleem en –doel hebben wij een serum. Wil je hulp bij jouw keuze? Neem contact met ons op of kom binnen bij ons in de salon!

De tip voor maximaal effect

Effectieve huidverbetering is het doel van ieder IMAGE Skincare product. Wil je het helemaal goed doen en gaan voor maximaal effect? Wissel dan twee serums met elkaar af.

Gebruik bijvoorbeeld ‘s ochtends en ‘s avonds een ander serum en laat je huid profiteren van een breed palet aan ingrediënten.  

Het combineren van producten met elkaar is kenmerkend voor onze ‘Mix & Match’-filosofie. Hierin adviseren wij om producten met elkaar af te wisselen, om zo je huid met verschillende soorten ingrediënten te voeden.

Onze lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen.  

Let’s talk skin

Wil je op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes en tips? Volg ons dan op Facebook of Instagram!