Stralend de lente door? Met deze producten lukt dat!

Net zoals dat je je kleding aanpast aan een nieuw seizoen, is dit ook een goed moment om je skincare routine onder de loep te nemen. Je huidbehoeften veranderen namelijk tegelijk met de temperaturen. Zo is het in de lente vooral belangrijk om de juiste zonbescherming te gebruiken, je huid gehydrateerd te houden en hyperpigmentatie te voorkomen. Benieuwd welke skincare producten er niet mogen ontbreken in jouw lente-kastje? Wij vertellen het je!

1. ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser

Alleen al om de kleur past deze cleanser perfect bij de lente. Door de milde scrubtechnologie (de Smart Sensing Beads) krijgt je huid een milde exfoliatie en ontstaat er een natural glow. Ook heeft het een blend van natuurlijke extracten die de huid oplichten en zorgen voor een egalere teint. Ideaal voor de eerste zonnestralen!

2. VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum

De alleskunner in ons assortiment en niet voor niets wereldwijd ons bestverkochte serum. Het pakt namelijk meerdere huidproblemen tegelijkertijd aan. Zo geeft het de huid een ware hydratatieboost en zit het bomvol antioxidanten waardoor de huid egaler wordt én een gezonde glow krijgt. Ook gaat dit serum huidveroudering tegen doordat de collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Wat wil je huid nog meer?

3. PREVENTION+ Daily Perfecting Primer SPF 50

Je huid beschermen met SPF is alle seizoenen belangrijk, maar wanneer het zonnetje vaker schijnt is dit zelfs onmisbaar om zonschade te voorkomen. Met deze PREVENTION+ Primer heb je niet alleen een hoge bescherming in handen, maar ook direct een egaliserend effect én voor de lichtere huidskleuren een extra teint. Voor een ‘normale’ dag geeft deze primer een bescheiden egaliserende dekking en matterend effect en wanneer je gaat voor een glamlook is dit de ideale voorbereiding. *Vooral geschikt voor de huidskleuren 1-4 van de Fitzpatrick-schaal.

4. The Max - Crème

Met deze voedende nachtcrème ga je tekenen van huidveroudering tegen én kun je rekenen op een verstrakking van de huid. Het bevat een krachtige mix van onder andere plantextracten, vitamine C en een peptidencomplex dat de huid herstelt en verstevigt, beschermt tegen vrije radicalen én egaliseert. Vooral dat laatste is fijn tijdens zonnige maanden, om hyperpigmentatie tegen te gaan.

5. I MASK - Restoring Eye Masks

Met stralende en gehydrateerde ogen de lente door? Dit gaat als vanzelf met de IMAGE MD eye masks. Ook in de lente kunnen droogtelijntjes of kraaienpootjes ontstaan. Om deze zo kort mogelijk in leven te houden is het zaak om deze gevoelige huid rond je ogen gehydrateerd en gevoed te houden. Deze oogmaskers zorgen voor een frisse uitstraling en door het handige reisformaat neem je ze met gemak overal mee naartoe. Pro tip: bewaar ze in de koelkast voor een optimaal verfrissend effect.

Vragen over de producten of willen weten welke goed voor u huid is? Neem contact met ons op of kom gerust langs bij ons in de Salon!