Microblading

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. 

Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, die een mooie en 'natuurlijke look' geeft aan de wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er 'net' even wat mooier van vorm en kleur uitzien!

 

De haartjes worden aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.

 

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

 

Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd. 

Het is ook geschikt voor mensen die helemaal geen haartjes meer hebben in de wenkbrauwen (Alopecia).

 

De permanente make-up kan ongeveer tot 5 jaar blijven zitten. Onmiddelijk na de behandeling lijkt de kleur donkerder. Binnen 4 tot 10 dagen na de behandeling wordt de kleur 10 tot 20% lichter. UV blootstelling aan de zon of zonnebanken, diverse drugs, overmatig droge huid en roken zijn allemaal factoren die de kleur kunnen beïnvloeden.  

 

Nu de maand juli en augustus incl. nabehandeling voor maar

€ 200,-

Volledige behandeling met 1 nabehandeling  

€ 300,-

Opfrisbeurt binnen 1 jaar

€ 100,-