DIT IS DÉ GEZICHTSBEHANDELING VOOR IN DE WINTER



Wil jij een huid die in topconditie is deze winter? 

Met de juiste gezichtsbehandeling éeffectieve huidverzorging maken we het samen mogelijk! Lees hier alles over de gezichtsbehandeling om je huid intensief te voeden en onze tips voor huidverzorging in de winter. De beste versie van jouw huid creëren we immers samen!


Ga in de winter voor deze gezichtsbehandeling

In de winter wil je je huid niet alleen klaarstomen om het koude weer te trotseren, maar kun je ook omdat het minder zonnig is, aan de slag met krachtige(re) ingrediënten. De Winter Retreat Facial biedt intensieve huidverzorging en zorgt voor een gehydrateerde huid met een mooie glowDeze gezichtsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype en is al helemaal die ideale match wanneer je wilt werken aan: 

  • een droge / gedehydrateerde huid
  • een grauwe / doffe huid
  • een ongelijkmatige teint
  • de (eerste) tekenen van huidveroudering
  • verlies van huidelasticiteit en beginnende huidverslapping

Onze tips voor huidverzorging in de winter

De producten die tijdens deze facial gebruikt worden kun je ook bij ons kopenJe gaat dus met het grootste gemak ook thuis aan de slag met een krachtige huidverzorgingsroutine. Benieuwd naar de producten in deze gezichtsbehandeling?

Cleanser als perfecte basis

De THE MAX – Cleanser is de ideale basis voor jouw winter-routine. Deze milde cleanser is geschikt voor ieder huidtype en vooral geschikt om de huid grondig te reinigen en zijdezacht te maken.

Ga voor een extra glow!

De ultrazachte, micro-exfoliërende mix van de ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Powder licht de huid op en zorgt voor een natural glow bij ieder huidtype. De polijstende poeder verwijdert afvalstoffen en talg uit de poriënzorgt voor langdurige hydratatie en vermindert tekenen van huidverouderingDit product wordt gecombineerd met de ORMEDIC - Balancing Gel Polishervoor een effectieve, maar alsnog milde exfoliatie.

Een serum voor de winter

Omdat het minder zonnig is tijdens de wintermaanden, is een product met zuren de perfecte toevoeging op jouw huidverzorgingsroutine in de winter. Het AGELESS - Total Anti-Aging Serum bevat een mix van natuurlijke zuren om vochtverlies te voorkomen en de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. 

Een ware energizer voor de huid

Kan jouw huid wel een energizer gebruiken? Deze hydraterende gezichtsolie van de VITAL C-lijn zorgt voor een zijdezachte huid en maakt de vermoeide huid weer energiek en fris.

Maximaal genieten

VITAL C - Hydrating Overnight Masque bevat een uniek drievoudig mineralen-complex, een algenextract (voor vermindering van fijne lijntjes en rimpels) en geeft de huid extra energie en hydratatie terwijl je slaapt. Zo word je verfrist en met een glow wakker!

Oogverzorging, want het oog wil ook wat ;)

Zeker in de winter verdient de kwetsbare huid rond je ogen wel wat extra aandacht. 

ORMEDIC - Balancing eye lift gel  

Een nacht slecht geslapen en de dag erna vroeg weer op? Welke oorzaak je wallen ook hebben: een druppeltje van deze verstevigende gel is hét middel tegen vermoeide en gezwollen ogen. De mix met onder andere peptiden zorgt voor meer volume door een collageen-boost, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen.

Ook thuis aan de slag

Vergelijk je huidverzorging eens met een gezonde lifestyle. Zo’n 70% bestaat uit je voeding en 30% uit beweging en sport. Precies die verhouding kun je ook toepassen op je skincare routine thuis en professionele gezichtsbehandelingen. Wat er in jouw badkamerkastje staat – en hoe trouw je het regime toepast – heeft dus een groot effect op een gezonde, mooie huid. De rest van het werk doen onze IMAGE Skincare Professionals graag voor je! 

 

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. Dat is de missie van IMAGE Skincare. Oprichtster en huidspecialiste Janna Ronert: “Dit moet je op een zo'n eenvoudig en effectief mogelijke manier kunnen realiseren.”